top of page
Maj Kristian-2604.jpg

Om Maj

Jeg er en normkritisk og kærligt indstillet formidler med et vågent øje på de fortællinger, der eksisterer overalt omkring os og de uendelige muligheder der ligger for vores fødder.

  • Instagram
  • Facebook

Min Baggrund

Du kender mig måske fra Instagram eller fra min blog, som jeg skrev i 2015-2020 her på majmy.dk. Siden 2017 har jeg afholdt retreats + foredrag i hele landet og faciliteret kurser sammen med min mand, Kristian Humaidan. Vi har derudover afviklet i alt 10 Familielejre for hundredevis af familier.

Til april er jeg aktuel med bogen "Ærø Manifestet". Bogen er fortællingen om de seneste 10 år i mit liv, hvor jeg sagde mit job op, vi flyttede til Ærø, tog børnene hjem og hjemmeskolede de ældste i tre år og hjemmepassede den yngste i seks år. Vi dyrkede grøntsager, hoppede i vandet og til sidst faldt vi omkuld af udmattelse, for det kræver uanede ressourcer at gøre “noget andet" i et samfund, hvor alt er effektiviseret, og de færreste har tid til at give en hånd. Bogen handler om mod og håb, udmattelse og afmagt og om alligevel at finde sin vej, fordi man tør åbne øjnene og se efter.

Jeg har i januar 2023 startet podcasten Livsmanifestet, hvor jeg taler med mennesker, som jeg kan lide og er inspireret af om de emner, der optager os.

bottom of page